Tekenwerk

Particulier

Bouwkundig adviesbureau Alex Westerhoek verzorgt graag al het tekenwerk wat nodig is voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning).

Of het nou gaat om een garage, dakkapel, verbouwing of een geheel nieuwe woning: (ver)bouwen begint met een goede voorbereiding. Elke opdracht begint bij mij dan ook met een goed gesprek, waarin we de wensen inventariseren en de mogelijkheden bespreken. Wanneer het plan klaar is, verzorg ik voor u de tekeningen, berekeningen en (desgewenst) de vergunningaanvraag.

Wanneer de vergunning binnen is, kunt u het bouwproces starten. Ook hierbij helpt bouwkundig adviesbureau Alex Westerhoek u graag verder. Op basis van de tekeningen en eventueel een technische omschrijving kunt u een aannemer gaan selecteren. Dank zij mijn ruime ervaring en kennis van de markt kan ik u ondersteunen bij het maken van de keus voor de juiste aannemer.

Tenslotte maak ik graag de benodigde werktekeningen voor u.

Bouwkundig adviesbureau Alex Westerhoek biedt u een gedegen advies en hoogwaardig tekenwerk tegen een concurrerende prijs.

Zakelijk

Dankzij ruime ervaring bij diverse architectenbureaus kan ik hoogwaardig tekenwerk aanbieden uit alle fasen van de bouw. Ik beschik daarvoor over de tekenpakketten AutoCad LT en ArchiCad.