Bedrijf

In de huidige markt komt het regelmatig voor dat het wenselijk is om de capaciteit van uw bedrijf tijdelijk uit te breiden. Bouwkundig Adviesbureau Alex Westerhoek kan u hierbij van dienst zijn.

Door jarenlange werkervaring als projectleider bij verschillende architectenbureaus ben ik breed inzetbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die ik voor u uit zou kunnen voeren:

  • – Projectbegeleiding

Als regisseur van uw bouwproject zet ik de lijnen uit, heb ik de regie in handen en coach ik de betrokken partijen waar nodig. Ik ben integer, betrokken en transparant. In het bijzonder heb ik oog voor esthetiek met behoud van technische haalbaarheid.

  • – Directievoering en toezicht

Graag ben ik uw ogen en oren op de bouwplaats, waarbij ik mij met name richt op bewaking van tijd, financiën en kwaliteit. Ik ben betrouwbaar, nuchter en oplossingsgericht. Als directievoerder/toezichthouder investeer ik in een goede relatie met alle betrokken partijen. Bouwen is samenwerken, waarbij een gezonde werkrelatie van onschatbare waarde is.

  • – Bouwkundige opname en inmeting

Een geslaagde verbouwing start met een goede nulmeting. Het klinkt zo eenvoudig, maar blijkt in de praktijk toch vaak best lastig. Graag breng ik de huidige situatie zo precies als mogelijk is voor u in kaart.

  • – Adviezen over brandveiligheid en gelijkwaardige oplossingen  (FSE)

Wanneer heeft u voor het laatst bekeken of uw pand voldoet aan de laatste brandveiligheidseisen? Een brand kan grote gevolgen hebben, daarom wilt u graag zeker weten dat de veiligheid van de gebruikers van uw gebouw gegarandeerd is. Graag voer ik voor u een inventarisatie uit. Naast het in kaart brengen van de huidige situatie, adviseer ik u over mogelijke oplossingen. Ik vind het belangrijk om een kwalitatief goed rapport neer te leggen, wat voor u bruikbaar en met name ook begrijpelijk is.

Staan uw werkzaamheden niet in de lijst, neem dan gerust contact met mij op om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.